Jachthaven Cadzand

English site

Je bent onmiddellijk op zee en vlakbij de Engelse, Franse en Belgische kust. Dat is hét voordeel van aanmeren in Cadzand. Maar er zijn er nog. De hypermoderne faciliteiten en brede boxen, bijvoorbeeld. Het comfort van volledig uitgeruste badkamers. Exclusiviteit in kleinschaligheid. En ook landinwaarts eindeloze mogelijkheden om te eten, te winkelen en alles uit je vrije tijd te wringen 

Na het binnenvaren ligt de meldsteiger meteen voor uAanmelden kan dan in het havenkantoor, via VHF31 of door te bellen naar havenmeester Arno +31 6 11 41 09 75.  

Tip: boek eens een tafel bij Air Republic, dé gastronomische brasserie van Sergio Herman, gelegen in hetzelfde architecturale hoogstandje als het havenkantoor. 

 

Prijslijst

 

 

Faciliteiten

Blauwe vlag 
Voedingswinkels op wandelafstand 
Restaurant 
Trailerhelling 
Uitgebreide sanitaire voorzieningen 
WiFi 
Waterstation 
Leenfietsen 
Passantentarief: 2.25/m 

Contact

Maritiem Plaza 2 
4506 KZ Cadzand 

Havenmeester:
Arno Basting 
T: +31 6 11 41 09 75 
E-mail: cadzand@rycb.be 

 • Faciliteiten

  De Blauwe Vlag is een internationale milieuonderscheiding, die jaarlijks wordt toegekend aan stranden en jachthavens die aan de campagne deelnemen en aangetoond hebben schoon en veilig te zijn. Ze moeten hierbij aan diverse criteria voldoen.

  Bereikbaarheid

  De jachthaven is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer:
  Plan hier je rit met een Connexxion Bus

   

 • Contact

  Adres: Maritiem Plaza 2 

  4506 KZ Cadzand 

  Havenmeester: Arno Basting 

  T: +31 6 11 41 09 75 

  E-mail: cadzand@rycb.be 

Om het verblijf in en rond de jachthaven  voor iedereen aangenaam te maken, vragen we de ligplaatshouders, passanten en gasten om kennis  te nemen van het reglement dat van kracht is in de RYCB jachthaven.